Turkse bruiloft

Een Turkse bruiloft of hennafeest is een groot evenement waar grote feestzalen bij horen.
Event Plaza beschikt over 5 feestzalen waarvan er twee tot de grootste van Nederland behoren. De 700 gratis parkeerplaatsen en de centrale ligging langs de snelweg zorgen ervoor dat uw familieleden voor de deur kunnen parkeren.

Event Plaza is een officiële trouwlocatie en het burgerlijk huwelijk met de ambtenaar van Burgerlijke Stand kan in de feestzaal worden gehouden.
Wij nemen al uw zorgen uit handen door het gehele bruiloftsfeest te verzorgen. Wij zorgen voor stoelhoezen, entreedecor en bruidstafel. Kijk bij Decoratie naar de mogelijkheden.

Het eten en drinken wordt al jaren verzorgd door onze Turkse koks, zij bereiden het eten volgens authentiek Turkse traditie & volledig halal. De cateringorganisatie zorgt voor het uitserveren van eten, frisdrank en bruidstaart.

In een persoonlijk gesprek worden uw wensen doorgenomen. Indien u naast het bruiloftsfeest ook uw verlovings en/of hennafeest (knar) wilt laten verzorgen ontvangt u een zeer scherp geprijsd all-in pakket.  (Öz Catering – 06 41436789). Vraag via contact naar de pakketprijzen en mogelijkheden.