Decoratie

Bij het huren van een zaal is standaard inbegrepen de inrichting van tafels en stoelen, waarbij de tafels zijn voorzien van een kleedje met plastic toplaag ter bescherming. De Metropool zaal is standaard ingericht met stoelhoesjes. De Zilver & Paleis zaal zijn standaard ingericht met een combinatie van luxere kristal stoelen en stoelen met stoelhoesjes. De kleine zalen zijn niet standaard voorzien van een stoelhoesje of een kristal stoel, deze kan tegen extra kosten worden geplaatst. Bij de stoelhoezen kunt u kiezen uit een aantal kleuren strik rondom de rugleuning in combinatie met een tafelloper.

Daarnaast is het mogelijk om entreedecors (rode lopers) en bruidstafels/bankjes te plaatsen. En meet de overname van een decoratiebedrijf kunnen wij tevens uitgebreide tafeldecoratie aanbieden. Gedacht moet daarbij worden aan een ronde spiegel op midden van de tafel met daarop middenstukken als windlichten met kaarsen en kandelaars + kleine waxinelichtjes rondom. Hierdoor kunnen wij nog meer maatwerk leveren voor uw bruiloftsfeest.

Via het contactformulier kunt u een informatiepakket opvragen met zaalhuur, decoratiemogelijkheden & faciliteitenoverzicht.

 

Vraag informatie aan

Vraag informatie aan

Velden met een * zijn verplicht