Ons Aanbod

Event Plaza Beschikt over een breed scala van feestzalen. Hierdoor kunnen we eenieder van zijn of haar locatie wensen voorzien. Daarnaast kunnen u en uw gasten gratis parkeren op onze eigen gelegenheid met een capaciteit van 1000 parkeerplaatsen.

Zalen

Gouden Zaal

Ontdek de allure van de Zilveren Zaal, een ruimte die plaats biedt aan 250 gasten en geschikt is voor diverse gelegenheden zoals bruiloften, zakelijke bijeenkomsten en feesten. Laat uw evenement schitteren in deze veelzijdige locatie, waar stijl en comfort samenkomen. Huur de Gouden Zaal en creëer onvergetelijke momenten.

Bekijk Zaal

Zalen

Spiegel Zaal

Verken de elegantie van de Spiegel Zaal, een veelzijdige setting met een capaciteit van 400 gasten, perfect voor uiteenlopende gebeurtenissen, zoals bruiloften, zakelijke ontmoetingen en feesten. Laat uw bijeenkomst stralen in deze veelzijdige ruimte waar stijl en gemak samenkomen. Reserveer de Spiegel Zaal en maak van uw event een onvergetelijke ervaring.

Bekijk Zaal

Zalen

Zilveren Zaal

Ontdek de pracht van de Zilveren Zaal, een veelzijdige ruimte voor 600 gasten, ideaal voor bruiloften, zakelijke bijeenkomsten en feesten. Laat uw evenement stralen in deze unieke locatie, waar stijl en gemak harmonieus samenkomen. Kies voor de Zilveren Zaal en creëer onvergetelijke belevenissen.

Bekijk Zaal

Zalen

Paleis Zaal

Ontdek de pracht van de Paleis Zaal, een veelzijdige ruimte voor 800 gasten, ideaal voor bruiloften, zakelijke bijeenkomsten en feesten. Laat uw evenement stralen in deze unieke locatie, waar stijl en gemak harmonieus samenkomen. Kies voor de Paleis Zaal en creëer onvergetelijke belevenissen.

Bekijk Zaal

Zalen

Metropool Zaal

Verken de allure van de Metropool Zaal, een ruimte geschikt voor 1500 gasten en perfect voor diverse gelegenheden, waaronder bruiloften, zakelijke bijeenkomsten en feesten. Laat uw evenement schitteren in deze veelzijdige setting waar stijl en comfort elkaar ontmoeten. Reserveer de Metropool Zaal voor een onvergetelijke ervaring.

Bekijk Zaal